Rådgivare till bolag med storslagna framtidsplaner

  • WordPress
  • Grafisk design

Om projektet

Sedan 2014 har InWest hjälpt till att notera ett 30-tal företag och medverkat som stöd vid ett 100-tal emissioner. Vi fick i uppdrag att göra ett omtag kring den grafiska profilen och webbplatsen i syfte att skala upp verksamheten.

Vi har under flera år samarbetat med Republiken, främst kring vårt grafiska uttryck och hemsida. Dialogen har alltid varit perfekt. De har förstått våra behov snabbt, kommit med bra förslag och tankar, vågat utmana men samtidigt varit lyhörda för våra idéer. Vi hade inte kunnat vara nöjdare. Republiken är mycket effektiva i sitt arbetssätt vilket ger oerhört mycket valuta för pengarna. Det är enkelt att rekommendera dem till andra.

Roger Lundin
Grundare, InWest

Resultatet

I nära samarbete utformade vi en ny logotyp, grafisk profil och webbplats i WordPress. Att visa upp deras track-record samt tidigare projekt gjorde jobbet enkelt för oss. Deras väl utförda case och resultat får helt enkelt tala för sig självt i syfte att attrahera fler potentiella kunder.

Ny logotypdesign

Ny logotypdesign

Grafisk profil för Inwest

Grafisk profil för Inwest

Webbvy: Startsida

Webbvy: Startsida

Webbvy: Om InWest

Webbvy: Om InWest

Webbvy: Arkivsida case

Webbvy: Arkivsida case

Webbvy: Case

Webbvy: Case

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.