FÖR B2B SAAS SCALEUPS & STARTUPS

Webb i HubSpot med fokus på konvertering

Generera fler leads med en konverterande webbplats i HubSpot CMS. Tillsammans med HubSpots inbyggda CRM får ni rätt insikter och flexibilitet för att växa.

Starta ditt projekt

Startups och scaleups möter liknande utmaningar

Din hemsida konverterar inte så bra som du önskat

Har ni många besökare men få inkommande förfrågningar? Vi jobbar systematiskt med att bygga upp sidans innehåll på ett sätt som ökar konverteringsgraden.

Du är låst av ett oflexibelt CMS när du vill bygga landningssidor

Din hemsida behöver anpassas i takt med er tillväxt. Vi bygger en webb som du själv kan uppdatera och bygga vidare på – utan att skriva en rad kod.

Du saknar en tydlig koppling mellan webb och marknadsföring

Med en koppling mot HubSpots inbyggda CRM får ni rätt insikter för att växa. Sälj, marknad och webb på ett och samma ställe.

One tool to rule them all

5 anledningar att välja HubSpot CMS.

01

Byggt för tillväxt och marknadsföring
Med en direkt integration mot HubSpot CRM får ni en schweizisk armékniv som enar era sälj- och marknadsföringsaktiviteter.

02

Enkel redigering med ’Drag & Drop’
Full flexibilitet att redigera innehållet och bygga nya landningssidor helt oberoende av oss (vi hjälper dig såklart om du behöver).

03

Statistik och rapportering på sidnivå
Analysera vad som händer när man landar på er site och vilket innehåll som konverterar och inte, ner på sidnivå.

04

Dynamiskt innehåll och A/B-tester
A/B-testa innehållet på dina sidor eller visa olika innehåll beroende på vilken kanal dina besökare kommer från.

05

Teknisk infrastruktur i framkant
Hosting på Amazon Web Services (AWS), HubSpot CDN, brandvägg, automatisk komprimering av CSS/javascript/bilder och tekniska fördelar ger er en säker och snabb webbplats med HubSpot som garant.

Pris för ny webb

Som HubSpot-partner tar vi fullt ansvar för att implementera HubSpot hela vägen och onboarda er i verktyget.

HubSpot SaaS Light

BÄST FÖR: B2B SAAS STARTUPS

fr. 150 000 SEK

CRM och en konverterande webbplats byggd i HubSpot. Generera leads och insikter till sälj- och marknadsteamet för att ta ert SaaS-bolag till nästa nivå. Vi levererar från strategi, kommunikation och design till utveckling och onboarding i HS.

Team: 2-4 Growth Plan för digital marknadsföring ingår

HubSpot SaaS Grow

BÄST FÖR: B2B SAAS SCALEUPS

fr. 300 000 SEK

CRM och en konverterande webbplats byggd i HubSpot. Vårt team levererar hög nivå på strategi, kommunikation, design, SEO, utveckling och automatiseringar i HubSpot för att göra ert SaaS-bolag till marknadsledaren inom er nisch.

Team: 3-5 Growth Plan för digital marknadsföring ingår

Strategi

Vi tar oss tid att förstå er affär, era kunder och konkurrenter för att göra rätt prioriteringar i projektet. Strategin mynnar ut i ett kreativt ramverk för er kommunikation som stöttar kundresan och maximerar konverteringsgraden på siten.

Webbdesign

Designen skräddarsys efter ert varumärke med tydligt fokus på konvertering. Om det behövs, tar vi gärna fram en ny visuell identitet för er eller utmanar gränserna för den befintliga profilen för att hitta rätt uttryck och tonalitet.

Webbutveckling

Utveckling sker i HubSpot CMS enligt best practices. Innehållet och strukturen byggs upp i moduler vilket innebär att ni får ett intuitivt gränssnitt där ni kan skapa egna landningssidor efter lansering.

Copywriting

Vi tar fram budskap och texter som tydligt förklarar värdet av ert erbjudande och som lyfter ert varumärke på rätt sätt internt och ut mot era kunder.

Creatives

Vi samarbetar med duktiga fotografer och filmare för creatives som sticker ut från det vanliga bruset. När det lämpar sig utnyttjar vi AI-verktyg för att generera bilder.

SEO

Har ni stark organisk ranking som ni vill behålla vid nylansering? Eller finns det stor outnyttjad potential att ranka bättre på Google? Vi hjälper er att sökmotoroptimera siten för att ranka på era affärskritiska sökuttryck.

Substly Läs mer

Webb + Design

Enviro Läs mer

Webb + Design

Bilpriser.se Läs mer

Webb + Design

Blob image
Lyhörda, kreativa och kunniga. De är helt enkelt väldigt enkla och roliga att jobba med. Jag kan varmt rekommendera Republiken för de som vill ha en positiv samarbetspartner med hög integritet och bra idéer.
Stina Perbo
Xenit
Vad kostar HubSpot CRM?

Startups har upp till 90% rabatt på HubSpot-licensen. Kostnaden beror på om du uppfyller kraven samt vilken plan och vilka hubbar du behöver. Licenskostnaden startar vanligtvis från 3-400 kr/mån för Starter-planen och ca. 5-6 000 kr/månad för Professional-planen exkl. rabatt.

Hur långt är ett projekt?

Ett projekt sträcker sig mellan 2-4 månader beroende på vad som ska göras. Om tid är en faktor, kan vi bygga i etapper så att ni snabbt kan komma igång med er digitala marknadsföring och generera resultat.

Kan ni ta över en HubSpot-site?

Beroende på hur er webbplats är uppbyggd i HubSpot, brukar vi i de flesta fall kunna ta över er uppsättning för att bygga vidare på den om ni av någon anledning vill byta leverantör.

Vi tar din webbplats till nästa nivå.

Republiken passar startups och scaleups som vill skapa ett starkt och långsiktigt varumärke. Kontakta oss för att få ett förslag på vad det innebär att bygga en site som dina kunder verkligen vill ha.