FÖR B2B SAAS SCALEUPS & STARTUPS

Webb i WordPress med fokus på konvertering

Generera fler leads med en konverterande webbplats i WordPress. Designa och bygg webben så som dina kunder verkligen vill ha den.

Starta ditt projekt

Vanliga

Startups och scaleups möter liknande utmaningar

01

Webben matchar inte varumärket eller affären

Det är lätt att saker släpar efter när man växer. Vi ser till att sitens design och kommunikation matchar det varumärke ni lever och andas idag.

02

Din hemsida konverterar inte så bra som du önskat

Har ni många besökare men få inkommande förfrågningar? Vi jobbar systematiskt med att bygga upp sidans innehåll på ett sätt som ökar konverteringsgraden.

03

Du är låst av ett oflexibelt CMS när du vill bygga landningssidor

Din hemsida behöver anpassas i takt med er tillväxt. Vi bygger en webb som du själv kan uppdatera och bygga vidare på – utan att skriva en rad kod.

Ambitiösa tillväxtresor

Vi är specialister inom WordPress och bygger en stark digital grund – tekniskt, grafiskt och kommunikativt – som bygger ert varumärke och konverterar besökare till kunder.

Det innebär att vi verkligen tar oss tid att förstå vad era kunder tycker om och behöver veta innan de tar kontakt med er. Vi hjälper er ta ett helhetsgrepp om strategi, design, copy, foto, film och utveckling.

Så säkerställer vi att er webbplats alltid är relevant och kan växa i samma takt som er.

Starta ett webbprojekt

Bilpriser.se Läs mer

Webb + Design

Substly Läs mer

Webb + Design

Enviro Läs mer

Webb + Design

Blob image
Lyhörda, kreativa och kunniga. De är helt enkelt väldigt enkla och roliga att jobba med. Jag kan varmt rekommendera Republiken för de som vill ha en positiv samarbetspartner med hög integritet och bra idéer.
Stina Perbo
Xenit

Vår metod

Vi gräver oss djupt i er affär för att förstå målgruppens behov och hur den bäst kan matchas med ert erbjudande. Insikterna tar vi med oss in i en workshop med er där vi kommer fram till hur sitens stora drag ska se ut.
Målgruppsintervjuer
Konkurrensanalys
Sid- och innehållsstruktur
Vår projektledande webbdesigner släpper tidigt in din feedback i designprocessen och ser till att ni uppnår det visuella uttryck som krävs för att ta er till nästa nivå.
Designskisser
Vidareutveckling av profil
Innehållsproduktion
Våra kunder har höga förväntningar på prestanda och ”look & feel”. Vi matchar det med en snygg, säker och skalbar webbplats med konvertering i fokus.
Utveckling i WordPress
Integrationer via API
Löpande säkerhetsuppdateringar
WordPress som plattform

Vår tekniska plattform bygger på best practice inom branschen. Med Bedrock/Trellis som grund levererar vi snabba sidor med dedikerade WordPress-servrar från Kinsta. SSL-certifikat, CDN för assets, brandvägg och DDoS-skydd via Cloudflare, automatiska tester och dagliga backups, separata testmiljöer – kort och gott – vi har din rygg tekniskt.

Frihet och skalbarhet

Vår filosofi är att ge dig så mycket frihet som du vill ha och att bygga bort onödiga beroenden gentemot oss. För vi vet att flexibiliteten är viktig för snabbväxande företag. Det innebär att du kommer kunna ta dig framåt i ett intuitivt gränssnitt och skapa det du vill, när du vill. Med det sagt finns vi alltid vid din sida och hjälper dig att kontinuerligt vidareutveckla siten.

Vårt samarbete

Det är lätt att snöra in sig i teknik och fördelar för dig som kund. Men något som vi verkligen värdesätter är att jobba med empatiska personer som vill samarbeta. Att vi matchar rent kulturellt tror vi gör gott för individerna i projektet samtidigt som det blir ett bättre slutresultat.

Vi tar din webbplats till nästa nivå.

Republiken passar dig som vill skapa ett starkt och långsiktigt varumärke. Hör av dig så bygger vi tillsammans en site som dina kunder verkligen vill ha.