Case study

Life Inside

Webbplats i HubSpot CMS

Bakgrund

Design och webb i HubSpot CMS

Life Inside är ett B2B SaaS-startup som hjälper företag engagera och konvertera hemsidebesökare. Deras videoplattform låter dig skapa interaktiva videotestimonials med kunder och anställda.

När Life Inside kom till oss behövde de hjälp med att bygga en ny hemsida som bättre motsvarar deras erbjudande och varumärke. Vi ansvarade för design och utveckling i HubSpot CMS.

En ROI-kalkylator som övertygar

Vi byggde en ROI-kalkylator för att enkelt visa på värdet av Life Insides tjänst. Kalkylatorn byggdes i två olika versioner som anpassades för de olika målgrupperna.

En site optimerad för konvertering

För att samordna arbetet med hemsidan med andra marknadsföringsaktiviteter landade valet av CMS på HubSpot.

Vi designade sidan med ökade konverteringar som mål – Free Trials pushas som CTA genom hela sidan, medan testimonials, FAQ:s och KPI:er används för att övertyga och sänka trösklar.

Byggt för tillväxt i HubSpot

Vi tog fram en struktur där det är enkelt för Life Inside att skapa nya landningssidor när de ser att en ny vertikal får traction. I HubSpot är det också enkelt att A/B-testa och anpassa innehåll efter vad som bäst stöttar konvertering.

Kunskapsbanken används för att guida och skapa förtroende hos besökarna, och kan växa över tid för att bygga Life Inside som thought leader i branschen.

Grunden lagd för att nå nya marknader

Siten är flerspråkig och har stöd för att lägga till nya språk i framtiden.

Vilken valuta som visas anpassas efter var besökaren befinner sig, och en Stripe-integration möjliggör för smidig betalning oavsett land.

Blob image
Vi har fått en vrålsnygg och lättjobbad site med stor potential framåt. Vi uppskattar verkligen det nära samarbetet – det passar vår typ av organisation jättebra.
Julia Sjövall
Head Of Marketing, Life Inside

Vi tar din webbplats till nästa nivå.

Republiken passar startups och scaleups som vill skapa ett starkt och långsiktigt varumärke. Hör av dig så bygger vi tillsammans en konverterande site som dina kunder verkligen vill ha.