Case study

Metry

Ny webbplats i WordPress CMS

Bakgrund

Internationella tillväxtplaner

Metry är plattformen som hjälper fastighetssektorn att digitalisera och strukturera energidata för att bli mer energieffektiva.

Med ambitiösa tillväxtplaner internationellt ville Metry ha hjälp att stötta resan genom en konverterande webbplats med hög grad av flexibilitet att hantera innehållet själva. Republiken ansvarade för design och utveckling.

Resultat

Ökad konverteringsgrad och en flexibel webbplats

Metry fick en ny webbplats med teknisk och designmässig flexibilitet att växa med på flera marknader. Förutom konverteringen ”boka demo” används nedladdning av produktbroschyren som en viktig konverteringspunkt på webbplatsen. Ny design gav ett ansiktslyft utan att behöva göra ett stort förändringsarbete på övriga fronter.

Tjänster: Webbplats i WordPress CMS, Design, Utveckling

Metry har nu +200 kunder i fler än 10 länder och blev 2024 förvärvade av EVORA Global.

Automatisk insamling av energidata

Metrys plattform samlar automatiskt in all energidata – utan att installera någon hårdvara. Samla in från alla era datakällor, använd i vilket system du vill.

Kunskapsbank med utbildande innehåll

En utförlig kunskapsbank med blogg, guider och webinars guidar potentiella kunder i köpresan.

Blob image
Nya webbplatsen och designen överträffade förväntningarna. Det mest nervösa inköpet jag gjort blev så smidigt och lyckat som det kunde bli – stort tack för det!
Maja Christenson
Marketing Manager, Metry

Vi tar din webbplats till nästa nivå.

Republiken passar startups och scaleups som vill skapa ett starkt och långsiktigt varumärke. Hör av dig så bygger vi tillsammans en konverterande site som dina kunder verkligen vill ha.