Det bästa av två världar

Att bygga varumärke och att generera konverteringar ska inte behöva tävla om uppmärksamheten. För långsiktig tillväxt krävs kommunikation som förenar förtroendebyggande satsningar för framtiden med snabba insatser som ger effekt på kort sikt.

Vi hjälper er med båda delarna.

Riktningen

Strategi

Förstudier är utgångspunkten för att sätta en digital strategi för er tillväxt. Vi kan identifiera nya möjligheter och hjälpa er jobba snabbare, mer effektivt och nå bättre resultat.

Kundintervjuer

? Det finns egentligen bara ett sätt att verkligen ta reda på vad dina kunder tänker på; genom att prata med dem. Därför gör vi alltid kundintervjuer som ligger till grund i strategiarbetet.

Målgrupps­segmentering

? Vi människor är alla olika. Resultatet av marknadsföring blir alltid bättre om vi målgruppsanpassar den för dem vi vill rikta oss mot. Vi gör därför en målgruppssegmentering för att ta reda på vilka segment på marknaden som vi behöver bearbeta.

Workshop

? Under en halvdag går vi tillsammans med utvalda representanter från kunden igenom budskap, målgrupper, köpresa etc. Många frågor tas upp och det är alltid en uppskattad övning för alla.

Omvärldsanalys

? Vad trendar inom din bransch? Vad finns det för utmaningar politiskt som kan komma i vägen för din marknadsföring? Vad gör konkurrenterna? Sådana saker tar vi reda på under en omvärldsanalys.

Kommunikations­plattform

? En kommunikationsplattform förtydligar hur och vad vi kommunicerar. En tydlig och väl genomförd kommunikationsplattform är grunden för hur bra företaget lyckas med sin interna och externa kommunikation.

SEO-analys

? Det är viktigt för oss att veta vad din målgrupp har för frågor och funderingar. Det gör vi genom en SEO-analys där vi med hjälp av olika verktyg analyserar sökord och fraser som vi sedan använder för att din hemsida ska ranka bättre på Google.

Grunden

Webbproduktion

Vi ser till att ni genererar digitala affärer via en stabil grund – tekniskt, grafiskt och kommunikativt – som ger er rätt förutsättningar att konvertera besökare till kunder.

WordPress

? Vi är specialiserade på WordPress. All design och utveckling på siten är skräddarsydd men fortfarande uppbyggt på moduler. Det gör att ni enkelt kan skapa och publicera eget innehåll utan vår involvering.

Grafisk design

? Design är användarvänlighet. Vi jobbar med layout, färg och form för att skapa grunden som skall ge fler digitala affärer.

Sökmotoroptimering

? Webbplatsen anpassas för att underlätta synlighet hos sökmotorerna och ser till att er webbplats syns högt upp bland resultaten vid relevanta sökningar på Google.

Innehållsproduktion

? Vi skapar och distribuerar värdefullt, relevant och konsekvent innehåll som hjälper er få fler affärer online.

Optimering

? Genom konverteringsoptimering ser vi till att en större andel av dina besökare på webbsidan kontaktar er och blir kunder.

Målspårning GTM

? Genom målspårning i Google Tag Manager kan vi härleda var dina förfrågningar kommer ifrån så att du vet exakt vad din marknadsföring ger för resultat.

Tillväxten

Digital marknadsföring

Vi fångar er målgrupp när de söker efter tjänster som dina. Genom en mix av inbound marketing och digital annonsering ser vi till att generera leads och öka er försäljning.

Sökordsannonsering

? Genom annonsering på Google ser vi till att ditt företag syns för dem som aktivt söker efter era produkter eller tjänster. Eftersom 80% av dagens konsumenter googlar innan köp är det viktigt att synas på rätt ord här.

Sökmotoroptimering

? Att synas högt upp i sökresultatet på rätt termer är avgörande när dina kunder söker efter din tjänst eller produkt. Genom att optimera innehållet för att ranka organiskt kan vi minska kostnaderna för sökordsannonsering.

Annonsering sociala medier

? Vi gör kostnadseffektiv annonsering på sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn genom att rikta tydliga budskap till noggrant utvalda målgrupper.

Innehållsproduktion

? Vi hjälper dig forma en tydlig innehållsstrategi utifrån målgrupp, tonalitet och syfte. Vi skapar relevant innehåll som stärker varumärket och som dina besökare har nytta av.

Nyhetsbrev

? Nyhetsbrev är en bra kanal för att berätta det mest relevanta och vara top of mind. Vi hjälper till att designa nyhetsbrevet, segmentera målgrupper och skapa innehåll som både säljer och bygger varumärke.

Google Analytics

? Vi använder Googles webbanalysverktyg för att mäta våra insatser och för att dra lärdomar av information om besökarna på din webbplats. Verktyget hjälper oss exempelvis besvara frågor kring hur besökarna rör sig på webbsidan och vilka kanaler som genererar flest leads.

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.