Det bästa av två världar

För att skapa digitala affärer krävs pricksäker digital marknadsföring som attraherar potentiella kunder och en webbplats som konverterar dem till kunder.

Vi hjälper er med båda delar.

Grunden

Webbproduktion

Vi ser till att ni genererar digitala affärer via en stabil grund – tekniskt, grafiskt och kommunikativt – som ger er rätt förutsättningar att konvertera besökare till kunder.

WordPress

? Vi är specialiserade på WordPress. All design och utveckling på siten är skräddarsydd men fortfarande uppbyggt på moduler. Det gör att ni enkelt kan skapa och publicera eget innehåll utan vår involvering.

Grafisk design

? Design är användarvänlighet. Vi jobbar med layout, färg och form för att skapa grunden som skall ge fler digitala affärer.

Sökmotoroptimering

? Genom sökmotoroptimering ser vi till att er webbplats syns högt upp bland resultaten vid relevanta sökningar på Google.

Innehållsproduktion

? Vi skapar och distribuerar värdefullt, relevant och konsekvent innehåll som hjälper er få fler affärer online.

Optimering

? Genom konverteringsoptimering ser vi till att en större andel av dina besökare på webbsidan kontaktar er och blir kunder.

Målspårning GTM

? Genom målspårning i Google Tag Manager kan vi härleda var dina förfrågningar kommer ifrån så att du vet exakt vad din marknadsföring ger för resultat.

Tillväxten

Digital marknadsföring

Vi fångar er målgrupp när de söker efter tjänster som dina. Genom en mix av inbound marketing och digital annonsering ser vi till att generera leads och öka er försäljning.

Google Ads

? Genom annonsering på Google ser vi till att ditt företag syns för de som aktivt söker efter era produkter eller tjänster. Du debiteras bara när någon klickar på din annons.

LinkedIn Ads

? Annonsering på LinkedIn är effektiv tack vare möjligheten att bygga nischade målgrupper. Vi kan t.ex. rikta annonser mot särskilda jobbtitlar som VD:ar, marknadschefer eller inköpare.

Facebook Ads

? Annonsering på Facebook kan göras kostnadseffektiv tack vare den stora volymen användare och de stora möjligheterna med att rikta tydliga budskap till noggrant utvalda målgrupper.

Inbound Marketing

? Inbound marketing är en metod inom digital marknadsföring som går ut på att attrahera och engagera dina besökare med relevant innehåll. Vi skapar en strategi för ert innehåll och skriver artiklar som hjälper er få fler besökare och fler leads genom webbsidan.

YouTube Ads

? Med annonser på YouTube når ni potentiella kunder och kan uppmana dem att agera när de tittar på eller söker efter videor på plattformen. Genom videoannonser når du potentiella kunder på ett unikt och minnesvärt sätt.

Google Analytics

? Vi använder Googles webbanalysverktyg för att mäta våra insatser och för att dra lärdomar av information om besökarna på din webbplats. Verktyget hjälper oss exempelvis besvara frågor kring hur besökarna rör sig på webbsidan och vilka kanaler som genererar flest leads.

Redo att växa?

Våra kunder får:

  • Ökad försäljning online
  • Nya sätt att sälja
  • Ökad varumärkeskännedom