Marknadsföring som ger resultat

Vi hjälper startups och scaleups öka sin lönsamhet och skala snabbare med digital marknadsföring, webb och HubSpot CRM.

Läs mer om
Growth Team  Webb & CRM

KATALYSATORN FÖR DIN TILLVÄXT

Growth Team

Få ett flexibelt team specialister till priset av en anställd. Vår expertis är digital marknadsföring som ökar din lönsamhet och hjälper dig skala snabbare. Vi använder beprövade metoder framtagna i samarbete med startups och scaleups. Mer om Growth Team

Go-to-market strategi

Få en strategi för att ta din produkt eller tjänst till marknaden. En plan för att positionera ditt bolag strategiskt, sätta rätt mål, nå utvalda målgrupper och slå dina konkurrenter.

Paid Social

Strategi, annonsering och mätning på Facebok, Instagram, LinkedIn, TikTok och YouTube. Datadriven annonsering med fokus på att öka antalet kunder och bygga ert varumärke.

Mer om Paid Social

Creatives

Design av bild och video-annonser med genomtänkta budskap för att driva konverteringar i sociala kanaler. Annonser testas löpande och de med bäst resultat spenderar vi mest på.

Paid Search (SEM)

Vi sätter en strategi och aktiverar samt optimerar köpta kampanjer på Google Ads och Bing Ads. Ett snabbt sätt att driva trafik till siten och går att skala upp effektivt när vi ser resultat.

Mer om Paid Search

SEO + Content

Sökmotoroptimering och innehåll som ökar organiska trafiken till er webbplats. Vi mäter värdet av innehållet, trafiken och säkerställer att insatserna hjälper er uppfylla era affärsmål.

Mer om SEO + Content

Tracking & Analytics

Pålitlig data är grunden för digital marknadsföring och affärsbeslut. Tracking-lösningar för att spåra resultat samt löpande rapportering för att skapa transparens och förståelse.

Growth PR

Publiceringar i etablerade medier (t.ex. Breakit) för att skapa trovärdighet för ditt bolag och era tjänster. Sprids med hjälp av digital marknadsföring för att säkerställa hög räckvidd.

Email Marketing

Strategi, uppsättning och utskick av nyhetsbrev och automatiserade mail. Bra kanal för att öka intäkter på ett kostnadseffektivt sätt samt öka kundlojaliteten.

Bidders Highway Läs mer

Digital marknadsföring

Weekly Revolt Läs mer

Digital marknadsföring

Meela Läs mer

Digital marknadsföring


GRUNDEN FÖR DIN TILLVÄXT

Webb & CRM

Generera fler leads med en konverterande webbplats i HubSpot CMS och ett CRM som ger er rätt insikter och hög flexibilitet för att växa ert bolag. Som HubSpot-partner tar vi ansvar för att implementera HubSpot fullt ut och onboarda ert sälj- och marknadsteam i verktyget.

Webbplats i HubSpot CMS

HubSpot CMS är det rätta valet om ni vill jobba aktivt med er marknadsföring och driva konverteringar. Våra erfarna strateger, designers, copywriters och utvecklare kommer aktivt att sätta sig in i er affär för att kunna bygga en webbplats som genererar affärer.

Mer om Webb i HubSpot CMS

Webbplats i WordPress

Föredrar du annat CMS än HubSpot? Vi har lång erfarenhet av att bygga konverterande webbplatser i WordPress.

Mer om Webb i WordPress

HubSpot CRM & MA

HubSpot CRM binder samman sälj och marknadsföring där du kan spåra och samla viktig information om alla dina kontakter och affärsmöjligheter på en och samma plats. I kombination med Marketing Automation implementerat, blir HubSpot ett kraftfullt verktyg för SaaS-bolag som vill växa sin affär.

Landing Pages

Vi utformar landningssidor med fokus på konvertering. Perfekt om du med små medel vill testa en produkt, tjänst eller en ny del av ert erbjudande på marknaden.

Konverteringsoptimering

Med konverteringsoptimering kommer fler av dina besökare att konvertera till kunder. Vi ser över budskap, struktur och design på siten för att öka konverteringarna.

Enviro Läs mer

Webb + Design

Substly Läs mer

Webb + Design

Bilpriser.se Läs mer

Webb + Design

Blob image
Att jobba långsiktigt med ett helt team från Republiken, istället för duttande projekt, är ett av de bättre besluten jag tagit. Det gör oss flexibla och effektiva. Våra KPI:er har avsevärt förbättrats på bara 6 månader.
JONATHAN HOEL
GRUNDARE, WEEKLY REVOLT

Låt oss ta ditt bolag till nästa nivå.

Republiken passar startups och scaleups med ambitiösa tillväxtmål. Tillsammans når vi rätt kunder, med ett spetsigt budskap i relevanta kanaler.