Det spelar ingen roll vad vi säger

Det är våra kunder du ska lyssna på. Vi har hjälpt tillväxtbolag över hela Sverige att öka sin försäljning med hjälp av vårt arbetssätt. Nedan kan du läsa om några av de företag vi hjälper för att skapa riktigt bra resultat.

 • Adrian Miller, Norban

  Vi har fått så mycket mer än bara någon som kan det tekniska när det kommer till annonsering i digitala kanaler. Vi har fått en kreativ och strategisk samarbetspartner som hjälper oss bygga långsiktiga konkurrensfördelar.

  Adrian Miller
  Grundare, Norban

  Nedladdning app

  +56%

  Ökad CTR i annonsering

  +185%

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Heléne Johansson

  Jag har jobbat tätt tillsammans med Republiken under projektet och har alltid fått bra input och gehör för våra behov. Vi är väldigt nöjda med resultatet och rekommenderar er gärna för andra.

  Heléne Johansson
  Kommunikatör, CIT

  WordPress

  SEO

 • Karl Malmström, Goodfellows

  Samarbetet med Ramtin Ohadi och hans team har varit väldigt bra. Deras approach var helt i linje med hur vi vill arbeta – en tydlig och grundlig genomgång av våra krav och behov – enkel och effektiv affärsmodell där både tidsplan och pris var tydligt från början. Leveransen blev betydligt bättre än vi förväntade och flexibilitet och tillgänglighet från teamet var optimal.

  Karl Malmström
  Koncernchef, Goodfellows Group

  WordPress

  Google Ads

  Strategi

 • Anton Karlsson, Dockspot

  Republiken hjälper oss på Dockspot med all vår digitala marknadsföring. De är ärliga och hjälpsamma. Ett riktigt härligt gäng att jobba tillsammans med.

  Anton Karlsson
  COO, Dockspot

  E-postmarknadsföring

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Fanny Rybrink, Gunry

  Vi är jättenöjda med samarbetet och den hjälp och förståelse ni har för arbetet bakom. Det har inte bara blivit ett snyggt resultat utan också personligt och känns som oss. Ni är en modern och proffsig byrå som vi hoppas på att jobba mer med framöver.

  Fanny Rybrink
  Category Manager, Gunry

  WordPress

  Grafisk design

  SEO

  Strategi

 • Ola Gravenfors, Hippoly

  Vi har sedan starten haft ett brett samarbete med Republiken kring vårt varumärke, grafiska manér och digitala närvaro. De är analytiska, kreativa och otroligt effektiva. Att de och deras partners genomför arbetet med hög integritet och alltid i en positiv stämning gör att vi vill rekommendera dem varmt till alla som vill förnya och förbättra sin kommunikation

  Ola Gravenfors
  Grundare, Hippoly

  WordPress

  Grafisk design

  Strategi

 • Caroline Eriksson, Ortopedservice

  ”Ni har lyft oss från att vara ett ganska litet företag som inte varit så märkbart online till att bli ett företag som nu många hittar. Vi är oerhört tacksamma för den service och det engagemang ni har. Ni är proffsiga, vi får alltid den hjälp vi behöver och ni är väldigt tillgängliga.”

  Caroline Eriksson
  E-handelsansvarig, Ortopedservice

  Oms 2016-2020

  +675%

  Antal köp

  +295%

  Konverteringsgrad

  +33%

  WordPress

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Andreas Bäckäng, Enrad

  Jag är väldigt nöjd med den hjälp vi på Enrad får från Republiken.
  De hjälper oss strategiskt men också operativt med digitala marknadsföring som bygger vår försäljning online. Att de dessutom är flexibla och engagerade är väldigt viktigt för ett uppstartsbolag som oss.

  Andreas Bäckäng
  VD, Enrad

  Leads online

  +300 %

  Google Ads

  LinkedIn Ads

  Strategi

 • Vi har under flera år samarbetat med Republiken, främst kring vårt grafiska uttryck och hemsida. Dialogen har alltid varit perfekt. De har förstått våra behov snabbt, kommit med bra förslag och tankar, vågat utmana men samtidigt varit lyhörda för våra idéer. Vi hade inte kunnat vara nöjdare. Republiken är mycket effektiva i sitt arbetssätt vilket ger oerhört mycket valuta för pengarna. Det är enkelt att rekommendera dem till andra.

  Roger Lundin
  Grundare, InWest

  WordPress

  Grafisk design

 • David Holmgren, TIC

  Republiken har varit grymma i att fånga vårt bolag och vilka vi är i en snygg design och hemsida. De är extremt engagerade, lyhörda och duktiga på att möta våra behov, samtidigt som de vågar ifrågasätta och utmana.

  David Holmberg
  Grundare & VD, TIC

  WordPress

  Grafisk design

  Strategi

 • Josef Khaled, Safariresor

  Republiken är en mycket viktig tillväxtpartner för oss och bidrar med kreativitet såväl som strategiskt tänkande.

  Josef Khaled
  VD, Safariresor

  Omsättning (2016-2020)

  +164%

  Förfrågningar från organiska sök

  +214%

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Lukas Bramstedt, Edvardsson Byggresurs

  Fantastiskt duktiga! Republiken har hjälpt Edvardsson Byggresurs att lyfta verksamheten till nya nivåer. Ett kompetent team som är lyhörda och engagerade.

  Lukas Bramstedt
  VD, Edvardsson Byggresurs

  Facebook Ads

  LinkedIn Ads

  Strategi

Redo att växa?

Våra kunder får:

 • Ökad försäljning online
 • Nya sätt att sälja
 • Ökad varumärkeskännedom