Det spelar ingen roll vad vi säger

Det är våra kunder du ska lyssna på. Vi har hjälpt tillväxtbolag över hela Sverige att öka sin försäljning med hjälp av vårt arbetssätt. Nedan kan du läsa om några av de företag vi hjälper för att skapa riktigt bra resultat.

 • Som projektledare har jag känt att jag inte står ensam i det här utan det har alltid funnits stöd från Republiken. Jag har kunnat ringa mina kontaktpersoner, jag har fått hjälp fort och det har varit trevligt och roligt i stället för något som mycket väl kunde ha tippat över i ångest, oro och stress.

  Nina Tuma
  Kommunikatör, Connect

  WordPress

  Grafisk design

  Strategi

 • Våra produkter är tekniska och med mycket specifikationer. Så en stor utmaning var att visa upp dem på ett sätt som är användarvänligt och enkelt att förstå. Republiken har tagit in det vi har sagt men också tagit egna initiativ. Ett exempel är topografi-mönstren som de tog fram. Det hade vi inte kommit på själva och vi har kunnat återanvända mönstret till annat också. Vi är jättenöjda med resultatet.

  Malin Hasselmalm
  Marknadsansvarig SMP

  WordPress

  Grafisk design

  Strategi

 • Mycket flexibla och lätta att arbeta med. Republiken har god kreativ höjd och kommer snabbt med konkreta förslag kring våra behov och önskemål. De är också mycket tillgängliga och eventuella problem får snabbt en lösning. Ett trevligt gäng att samarbeta med och inget har känts svårt eller krångligt. I vår verksamhet arbetar vi med människor som behöver vård, förståelse och ett gott och seriöst bemötande. Det har de tagit till sig och lagt mycket tid på att verkligen förstå vår verksamhet.

  Cecilia Odelsparr
  VD, Modigo Group

  WordPress

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Adrian Miller, Norban

  Vi har fått så mycket mer än bara någon som kan det tekniska när det kommer till annonsering i digitala kanaler. Vi har fått en kreativ och strategisk samarbetspartner som hjälper oss bygga långsiktiga konkurrensfördelar.

  Adrian Miller
  Grundare, Norban

  Nya bostäder/vecka (aug vs. jan 2020)

  +430%

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Republiken! Jag upplever att de under hela processen verkligen förstått våra utmaningar och vår målbild. Republiken är lyhörda, kreativa och kunniga. De är helt enkelt väldigt enkla och roliga att jobba med. Vi är väldigt nöjda med resultatet av samarbetet, en modern och fräsch hemsida som speglar vilka vi på Xenit är. Jag kan varmt rekommendera Republiken för de som vill ha en positiv samarbetspartner med hög integritet och bra idéer.

  Stina Perbo
  Marknad & rekrytering

  WordPress

  Grafisk design

 • Republiken har hjälpt oss bygga vår nya hemsida och stöttat oss i vårt varumärkesarbete. Väldigt lyhörda, organiserade och tydliga genom hela processen. Detta gjorde att arbetet fungerade effektivt och vi är såklart otroligt nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt av mig och jag kommer med all säkerhet att fortsätta vända mig hit vid nästkommande projekt.

  Johanna Lorentzon
  Projektledare, NJIE

  WordPress

  Grafisk design

  Strategi

 • Inför företagets 40-års jubileum ville vi ge oss själva en rejäl ansiktslyftning när det gällde vår grafiska profil och vår hemsida. Hos Republiken hittade vi en samarbetspartner som kunde tolka våra behov och översätta dem i ett modernt koncept. Vi är jättenöjda med den leverans vi fått.

  Lena Wallin
  Delägare och VD, BLP

  Leads via siten (2020 vs. 2019)

  +425%

  WordPress

  Google Ads

  Grafisk design

  LinkedIn Ads

 • Heléne Johansson

  Jag har jobbat tätt tillsammans med Republiken under projektet och har alltid fått bra input och gehör för våra behov. Vi är väldigt nöjda med resultatet och rekommenderar er gärna för andra.

  Heléne Johansson
  Kommunikatör, CIT

  WordPress

  SEO

 • Caroline Eriksson, Ortopedservice

  ”Ni har lyft oss från att vara ett ganska litet företag som inte varit så märkbart online till att bli ett företag som nu många hittar. Vi är oerhört tacksamma för den service och det engagemang ni har. Ni är proffsiga, vi får alltid den hjälp vi behöver och ni är väldigt tillgängliga.”

  Caroline Eriksson
  E-handelsansvarig, Ortopedservice

  Oms 2016-2020

  +675%

  Antal köp

  +295%

  Konverteringsgrad

  +33%

  WordPress

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Karl Malmström, Goodfellows

  Samarbetet med Ramtin Ohadi och hans team har varit väldigt bra. Deras approach var helt i linje med hur vi vill arbeta – en tydlig och grundlig genomgång av våra krav och behov – enkel och effektiv affärsmodell där både tidsplan och pris var tydligt från början. Leveransen blev betydligt bättre än vi förväntade och flexibilitet och tillgänglighet från teamet var optimal.

  Karl Malmström
  Koncernchef, Goodfellows Group

  WordPress

  Google Ads

  Strategi

 • Anton Karlsson, Dockspot

  Republiken hjälper oss på Dockspot med all vår digitala marknadsföring. De är ärliga och hjälpsamma. Ett riktigt härligt gäng att jobba tillsammans med.

  Anton Karlsson
  COO, Dockspot

  Antal bokningar (2020 vs 2019)

  +40%

  E-postmarknadsföring

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Fanny Rybrink, Gunry

  Vi är jättenöjda med samarbetet och den hjälp och förståelse ni har för arbetet bakom. Det har inte bara blivit ett snyggt resultat utan också personligt och känns som oss. Ni är en modern och proffsig byrå som vi hoppas på att jobba mer med framöver.

  Fanny Rybrink
  Category Manager, Gunry

  WordPress

  Grafisk design

  SEO

  Strategi

 • Ola Gravenfors, Hippoly

  Vi har sedan starten haft ett brett samarbete med Republiken kring vårt varumärke, grafiska manér och digitala närvaro. De är analytiska, kreativa och otroligt effektiva. Att de och deras partners genomför arbetet med hög integritet och alltid i en positiv stämning gör att vi vill rekommendera dem varmt till alla som vill förnya och förbättra sin kommunikation

  Ola Gravenfors
  Grundare, Hippoly

  WordPress

  Grafisk design

  Strategi

 • Andreas Bäckäng, Enrad

  Jag är väldigt nöjd med den hjälp vi på Enrad får från Republiken.
  De hjälper oss strategiskt men också operativt med digitala marknadsföring som bygger vår försäljning online. Att de dessutom är flexibla och engagerade är väldigt viktigt för ett uppstartsbolag som oss.

  Andreas Bäckäng
  VD, Enrad

  Leads online

  +300 %

  Google Ads

  LinkedIn Ads

  Strategi

 • Vi har under flera år samarbetat med Republiken, främst kring vårt grafiska uttryck och hemsida. Dialogen har alltid varit perfekt. De har förstått våra behov snabbt, kommit med bra förslag och tankar, vågat utmana men samtidigt varit lyhörda för våra idéer. Vi hade inte kunnat vara nöjdare. Republiken är mycket effektiva i sitt arbetssätt vilket ger oerhört mycket valuta för pengarna. Det är enkelt att rekommendera dem till andra.

  Roger Lundin
  Grundare, InWest

  WordPress

  Grafisk design

 • Josef Khaled, Safariresor

  Republiken är en mycket viktig tillväxtpartner för oss och bidrar med kreativitet såväl som strategiskt tänkande.

  Josef Khaled
  VD, Safariresor

  Omsättning (2016-2020)

  +164%

  Förfrågningar från organiska sök

  +214%

  Facebook Ads

  Google Ads

  SEO

  Strategi

 • Lukas Bramstedt, Edvardsson Byggresurs

  Fantastiskt duktiga! Republiken har hjälpt Edvardsson Byggresurs att lyfta verksamheten till nya nivåer. Ett kompetent team som är lyhörda och engagerade.

  Lukas Bramstedt
  VD, Edvardsson Byggresurs

  Facebook Ads

  LinkedIn Ads

  Strategi

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.