Så hjälper vi Hippoly utmana sättet att samarbeta i styrelser

  • WordPress
  • Grafisk design
  • Strategi

Om projektet

Hippoly är en säker plats för samarbete inom styrelser, laddad med information från myndigheter och media. De behövde stöttning i varumärket och vi fick i uppdrag att ta fram en ny logotyp, grafisk profil och webbplats.

Ola Gravenfors, Hippoly

Vi har sedan starten haft ett brett samarbete med Republiken kring vårt varumärke, grafiska manér och digitala närvaro. De är analytiska, kreativa och otroligt effektiva. Att de och deras partners genomför arbetet med hög integritet och alltid i en positiv stämning gör att vi vill rekommendera dem varmt till alla som vill förnya och förbättra sin kommunikation

Ola Gravenfors
Grundare, Hippoly

Resultatet

För att fånga Hippolys kärna behöver man kombinera en trygg och personlig känsla med en gnutta lekfullhet. Med det nya varumärket vill man bort från liknande traditionella tjänster som finns på marknaden idag. Och ett steg i att ta just den positionen var att utforma en logotyp och ett grafiskt manér som lirar med det önskade uttrycket.

Vi utvecklade sedan Hippolys nya webbplats i WordPress med målet att öka antalet demokunder som signar upp sig på siten.

Ny logotypdesign

Ny logotypdesign

Ny grafisk profil för Hippoly

Ny grafisk profil för Hippoly

Hippoly Chatbot

Hippoly Chatbot

Webbvy: Startsida

Webbvy: Startsida

Webbvy: Supportsida

Webbvy: Supportsida

Webbvy: Blogginlägg

Webbvy: Blogginlägg

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.