E-handel för Sveriges ledande ortopedingenjörer

  • WordPress
  • Facebook Ads
  • Google Ads
  • SEO
  • Strategi

Om projektet

Med över 30 år i branschen erbjuder Ortopedservice ett noga utvalt produkt­sortiment inom skydd, inlägg och ortoser med leveranser i hela Sverige. Vi fick i uppdrag att utforma och utveckla deras nya e-handel.

 

Oms 2016-2020

+675%

Antal köp

+295%

Konverteringsgrad

+33%

Caroline Eriksson, Ortopedservice

”Ni har lyft oss från att vara ett ganska litet företag som inte varit så märkbart online till att bli ett företag som nu många hittar. Vi är oerhört tacksamma för den service och det engagemang ni har. Ni är proffsiga, vi får alltid den hjälp vi behöver och ni är väldigt tillgängliga.”

Caroline Eriksson
E-handelsansvarig, Ortopedservice

Resultatet

När Ortopedservice vände sig till oss hade de en nedåtgående trend i både trafik och försäljning. Plattformen var föråldrad och de hade ingen som kunde guida dem rent strategiskt i hur man bör vidareutveckla e-handeln.

Vi tog över under 2016 då vi byggde en ny e-handel i WooCommerce + Klarna Checkout och har sedan dess jobbat med att vidareutveckla siten. Samtidigt agerar vi strategiskt bollplank för att guida Ortopedservice i vad de kan göra i nästa steg.

Webbvy: Startsida

Webbvy: Startsida

Webbvy: Produktkategori

Webbvy: Produktkategori

Webbvy: Produktsida

Webbvy: Produktsida

Webbvy: Om Ortopedservice

Webbvy: Om Ortopedservice

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.