case oddwork cover

Case study

Oddwork

Design och webbutveckling

Bakgrund

Oddwork var tidiga med att förstå vikten av employer branding. De har hjälpt många företag med deras arbetsgivarvarumärke och att attrahera, rekrytera och behålla rätt medarbetare.

När de kom till Republiken ville de ta fram en ny hemsida som var säkrare och snabbare än deras nuvarande, och som var enkel att administrera och jobba vidare med. Sajten skulle också reflektera det mogna och professionella företag Oddwork är idag.

Blob image
Samarbetet med Republiken har fungerat väldigt väl! Vi har ett väldigt nära samarbete med våra kunder där vi uppskattar den personliga kontakten, och vi har fått samma sak hos Republiken. Vi har kunnat vara väldigt ärliga mot varandra, och det har jag uppskattat jättemycket.
Julia Sjövall
Head of Marketing

Snabbare, säkrare och lättare att administrera

Sidan är gjord med custombyggda block i WordPress, vilket gör det lätt för Oddwork att administrera och bygga vidare på sajten själva. Vi hjälpte dem också lösa problem med säkerhet och laddtider.

Ett uppfräschat uttryck

Designen fick ett lyft med nytt lekfullt typsnitt, klarare orange färg och ett cleanare mer modernt utseende. Typsnittet fungerar som ett designelement i sig, och används nu även utanför hemsidan för att stärka Oddworks varumärke.

 

Kunskapsdelning som tidig touch point

Oddwork vill att besökarna ska få med sig något när de lämnar sidan. Därför fick deras kunskapsbank en central plats på sidan.

Människan i fokus

På Oddwork är det medarbetare, partners och talanger som är det viktiga. Det reflekteras i bilder, layout och i innehåll som personporträtt och kundcase.

Lätt att hitta rätt

Oavsett om du besöker sidan som talang eller företag, eller om det du behöver hjälp med är employer branding eller rekrytering ska det var lätt att hitta det du söker.

Vi designade sajten med tydliga ingångar till de olika områdena, samtidigt som vi strukturerade upp innehållet och tog bort överflödig information.

Se hela webbplatsen på oddwork.se

Vi tar din webbplats till nästa nivå.

Republiken passar dig som vill skapa ett starkt och långsiktigt varumärke. Hör av dig så bygger vi tillsammans en site som dina kunder verkligen vill ha.