Få en hemsida som konverterar

Ditt företag förtjänar en webb som speglar ert varumärke och stöttar er affär. Vi hjälper er gärna bygga den.

Kom igång idag!

Känner du igen dig?

Din hemsida konverterar inte som den borde

Du sitter på något dina kunder vill ha. Men hemsidan lyckas inte kommunicera det på ett effektivt sätt.

Det är krångligt att göra uppdateringar

Din webb är inte byggd för att hänga med er tillväxt. Du behöver en flexibel plattform som växer med er.

Webben speglar inte ditt varumärke

Saker ändras snabbt när man växer. Din sida har kanske ett par år på nacken och matchar inte det företag ni är idag.

Det är här Republiken kommer in.

Vi är specialister på HubSpot och WordPress och bygger en stark digital grund – tekniskt, grafiskt och kommunikativt – som stärker ert varumärke och konverterar besökare till kunder.

Vi tar oss tid att förstå vad era kunder tycker om och behöver veta innan de tar kontakt med er. Vi hjälper er ta ett helhetsgrepp kring strategi, design, copy, foto, film och utveckling.

Och ni får en smashing sida som håller sig relevant och kan växa i takt med er.

Kom igång idag

Blob image
Vi har fått en vrålsnygg och lättjobbad site med stor potential framåt. Vi uppskattar verkligen det nära samarbetet – det passar vår typ av organisation jättebra.
Julia Sjövall
Head Of Marketing, Life Inside

VÅRA TJÄNSTER INOM

Webb & CRM

Generera fler leads med en konverterande webbplats i HubSpot eller WordPress. Med HubSpot CRM får du också fler verktyg och insikter för att växa ditt bolag. Som HubSpot-partner tar vi ansvar för att implementera HubSpot fullt ut och onboarda ert sälj- och marknadsteam i verktyget.

Webbplats i HubSpot CMS

HubSpot CMS är det rätta valet om ni vill jobba aktivt med er marknadsföring och driva konverteringar. Våra erfarna strateger, designers, copywriters och utvecklare kommer aktivt att sätta sig in i er affär för att kunna bygga en webbplats som genererar affärer.

Mer om Webb i HubSpot CMS

Webbplats i WordPress

Föredrar du annat CMS än HubSpot? Vi har lång erfarenhet av att bygga konverterande webbplatser i WordPress.

Mer om Webb i WordPress

HubSpot CRM & MA

HubSpot CRM binder samman sälj och marknadsföring där du kan spåra och samla viktig information om alla dina kontakter och affärsmöjligheter på en och samma plats. I kombination med Marketing Automation implementerat, blir HubSpot ett kraftfullt verktyg för SaaS-bolag som vill växa sin affär.

Landing Pages

Vi utformar landningssidor med fokus på konvertering. Perfekt om du med små medel vill testa en produkt, tjänst eller en ny del av ert erbjudande på marknaden.

Konverteringsoptimering

Med konverteringsoptimering kommer fler av dina besökare att konvertera till kunder. Vi ser över budskap, struktur och design på siten för att öka konverteringarna.

Substly Läs mer

Webb + Design

Life Inside Läs mer

Webb + Design

Enviro Läs mer

Webb + Design

Vår metod

Vi går på djupet i er affär för att förstå målgruppens behov och hur den bäst kan matchas med ert erbjudande. Vi kickar igång projektet med en gemensam workshop som hjälper oss sätta rätt struktur för sidan.
Målgruppsintervjuer
Konkurrensanalys
Sid- och innehållsstruktur
Vår projektledande webbdesigner släpper tidigt in din feedback i designprocessen. Tillsammans sätter vi det visuella uttryck som hjälper er sticka ut och synas bland konkurrenterna.
Designskisser
Vidareutveckling av profil
Innehållsproduktion
Våra kunder har höga förväntningar på prestanda och ”look & feel”. Vi matchar det med en snygg, säker och skalbar webbplats med konvertering i fokus.
Utveckling i WordPress
Integrationer via API
Löpande säkerhetsuppdateringar
Hur långt är ett projekt?

Ett projekt sträcker sig mellan 2-4 månader beroende på vad som ska göras. Om tid är en faktor, kan vi bygga i etapper så att ni snabbt kan komma igång med er digitala marknadsföring och generera resultat.

Vad kostar HubSpot CRM?

Startups har upp till 90% rabatt på HubSpot-licensen. Kostnaden beror på om du uppfyller kraven samt vilken plan och vilka hubbar du behöver. Licenskostnaden startar vanligtvis från 3-400 kr/mån för Starter-planen och ca. 5-6 000 kr/månad för Professional-planen exkl. rabatt.

Kan ni ta över en hemsida?

Beroende på hur er webbplats är uppbyggd brukar vi i de flesta fall kunna ta över er uppsättning för att bygga vidare på den om ni av någon anledning vill byta leverantör.

Hur jobbar vi tillsammans?

Det är lätt att bara snacka teknik och fördelar för dig som kund. Men något vi verkligen värdesätter är att jobba med empatiska personer som vill samarbeta och bygga något grymt tillsammans. Att vi matchar där tror vi gör både arbetet och slutresultatet bättre. <3

Vi tar din webbplats till nästa nivå.

Republiken passar startups och scaleups som vill skapa ett starkt och långsiktigt varumärke. Kontakta oss för att få ett förslag på vad det innebär att bygga en site som dina kunder verkligen vill ha.