Bli en del av team Republiken

Full Stack Webbutvecklare

Läs mer om tjänsten ⟶

Är du en Republikan?*

*En Republikan är en person som vill vara med och bygga Sveriges bästa och mest långsiktiga digitala marknadsföringsbyrå.

Vad en Republikan gör

Republiken är en full stack marknadsföringsbyrå specialiserad på webbutveckling och digital marknadsföring. Vi jobbar med tillväxtbolag som vill göra samma resa som vi. En resa som vi hoppas att du vill vara med på. Enklaste sättet att förklara vad vi gör är att låta oss och våra kunder berätta.

Vi ska leva i 100 år

Vi tror på långsiktighet. Vår vision är att bygga en digital marknadsföringsbyrå som utbildar branschen i 100 år.

Ett sådant företag måste ta långsiktiga beslut. Medarbetarnas välmående och utveckling måste sättas i första rummet (vår trivsel ligger på 93 %) och kundernas tillväxt måste vara vårt gemensamma fokus – varje dag.

Republikens vision innebär att vi just nu

 • bygger grunden till en marknadsföringsskola
 • att vi investerar för att en dag köpa vår egna kontorsfastighet
 • och att alla medarbetare har en ambitiös utbildningsbudget.

Läs mer om våra framtidsplaner här.

Vi har dessutom startat världens längsta serie – en dokumentation av vår 100-åriga resa.

Vi är Republiken

Läs mer om alla medarbetare

Lediga jobb

Vi behöver bli fler Republikaner, vi hoppas att du vill bli en av oss!

Att arbeta på Republiken

Vi har gemensamt bestämt hur vi Republikaner ska vara. Våra kärnvärden ska genomsyra allt vi gör.

 • Modiga

För oss innebär inte mod att vara orädd, det handlar om att göra saker även fast det känns svårt.

Vi utmanar oss själva och våra kunder, trots att det kan ta emot eller skapa friktion. Vi har integritet att säga nej till projekt som vi inte tror på eller är rätt för oss. Och vi vågar satsa i orostider trots den där klumpen som kan uppstå i magen.

Mod innebär även att vi vågar vara öppna mot varandra med våra fel och brister. Ett sätt vi gör det är att vi regelbundet mediterar och samtalar med varandra om sådant som känns kul just nu, men även sådant som känns tufft.

Mod betyder också att vi vågar ta hjälp av varandra och lära av våra misstag. Och när vi har lärt oss av våra misstag fortsätter vi att testa nya tekniker och strategier trots risken att misslycka.

 • Ansvarstagande

På Republiken är ansvar en viktig del av hur vi arbetar. Vi tror att människor växer med ansvar och att tydlig ansvarsfördelning gör att alla mår bättre på jobbet.

Därför organiserar vi företaget med hjälp av ett system som heter EOS. Det säkerställer att det finns tydliga mål, ansvarsfördelningar och processer för hur vi når vår vision.

Ansvar innebär även att vi tar ansvar för varandra och stöttar upp när någon har det svårt. Men även att vi tar ansvar och äger våra misslyckanden.

 • Hjälpsamma

Vi finns för att hjälpa våra kunder –  så enkelt är det. Men vi sticker ut hakan och säger att vi vill hjälpa dem så långt att de tillslut inte behöver våra tjänster.

Hjälpsamhet betyder också att vi föreslår det som ger bäst ROI för kunden, inte det som ger oss flest fakturerade timmar. Det innebär att vi lägger stor tid av våra projekt på att förstå kundens utmaningar så att vi kan skapa största möjliga nytta i marknadsföringen. Förstudier är med andra ord något vi gillar skarpt!

Hjälpsamhet står även för att vi hjälper varandra och stöttar upp när någon har det svårt. Republiken har inte hunnit finnas så länge men vi har redan hunnit genomgå mer än många andra bolag. Det är mycket tack vare hjälpsamhet vi tagit oss igenom det, starkare.

 • Nyfikna

Nyfikenhet är något som genomsyrar allt vi gör. Vi är nyfikna på varandra, på våra kunder och på nya lösningar.

Det här märks bland annat på att varje person har en utbildningsbudget och att varje team har en utbildningsplan. Vi jobbar strukturerat med kunskapsöverföring inom respektive team för att vi tillsammans hela tiden ska bli smartare och bättre.

Perks av att vara en Republikan

 • En plats att utvecklas på. Du får jobba med duktiga människor och vi sätter gemensamt planer för din utveckling som följs upp.
 • Ambitiös utbildningsbudget
 • Möjlighet att arbeta på distans och flexibla arbetstider
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag
 • Sjukförsäkring
 • Yoga & meditation
 • Team-middagar

Spontanansökan?

Skriv några rader så hör vi av oss till dig!