Så hjälper vi Xenit realisera digitala drömmar

  • WordPress
  • Grafisk design

Om projektet

Xenit är ett tillväxtbolag med tjänster inom cloud och digital transformation. De vände sig till oss för att bygga deras nya webbplats i WordPress som bättre speglar vilka de är och vad de gör.

Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Republiken! Jag upplever att de under hela processen verkligen förstått våra utmaningar och vår målbild. Republiken är lyhörda, kreativa och kunniga. De är helt enkelt väldigt enkla och roliga att jobba med. Vi är väldigt nöjda med resultatet av samarbetet, en modern och fräsch hemsida som speglar vilka vi på Xenit är. Jag kan varmt rekommendera Republiken för de som vill ha en positiv samarbetspartner med hög integritet och bra idéer.

Stina Perbo
Marknad & rekrytering

Resultatet

Webbplats byggd i WordPress med koppling mot Teamtailor och integration av MyNewsDesk. Design baserad på Xenits symbol med matchande vinklar och element. Migrering av Xenits tech-blogg till den nya webbplatsen som tidigare låg på en extern domän. Innehållet är uppbyggt på Republikens specialbyggda blockfunktionalitet som ger Xenit frihet att bygga sidor och innehåll helt oberoende av oss.

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.