Digital marknadsföring

SEO + Content

Sökmotoroptimering och innehåll som ger resultat

Testade metoder som ökar

Organisk tillväxt

Vi producerar relevant och intressant innehåll som gör att fler nya kunder hittar till er webbplats organiskt.

Sökmotoroptimering är en långsiktig insats som hjälper er att ta högre position på Google för affärskritiska nyckelord. Det kräver bra innehåll som lever under lång tid och som positionerar er som experter i er bransch.

Genom attribueringsmodeller mäter vi värdet av innehållet så att vi alltid jobbar mot era affärsmål.

Vad vi gör

Vi tar hand om bakomliggande SEO-strategi, innehållsproduktion och teknisk sökmotoroptimering.

  • Sökordsanalys
  • Innehållsplanering
  • Produktion av ”evergreen”-artiklar
  • Rapportering och uppföljning
  • Teknisk sökmotoroptimering

Starta ett SEO-projekt

Vår metod

Vi behöver förstå era kunder för att hitta rätt ämne som har potential att ranka högt. Det innebär att vi säkerställer sökvolymen och intresset så att innehållsarbetet har bästa potential att ge resultat.
Djupgående sökordsanalys
Målgruppsintervjuer
Research i sociala medier
När vi har en lista på ämnen att skriva om så gör vi en analys för att se om andra aktörer rankar på liknande sökuttryck. Om det finns potential att ta topp 3-placeringar så gör vi det.
Analys via SEMrush
Analys via Google
Vi skapar ett ramverk för artiklarna som ska skrivas och producerar innehållet så att det är intressant att läsa, lätt att ta till sig och anpassat för sökmotorerna i form av tydlig semantisk hierarki.
Copywriting
Innehållsdesign
Sökmotoroptimering
Mycket trafik till siten innebär inte alltid mycket affärer. Vi optimerar artiklarnas utformning och gör justeringar som ökar sannolikheten för konvertering.
Konverteringsoptimering
LeadGen-åtgärder
Blob image
Mycket flexibla och lätta att arbeta med. Republiken har god kreativ höjd och kommer snabbt med konkreta förslag kring våra behov och önskemål. De är också mycket tillgängliga och eventuella problem får snabbt en lösning. De har lagt mycket tid på att verkligen förstå vår verksamhet.
Cecilia Odelsparr
VD, Modigo

Du växer redan.

Låt oss ta det till nästa nivå.

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke. Kontakta oss så hjälper vi er att öka er organiska trafik.