Att leva i 100 år

Kommer nog inte många av oss att göra. Men en dag vill vi titta tillbaka och känna oss stolta över vad vi har byggt. Vår vision är att bygga ett företag med rätt kultur och kompetens som överlever i 100 år.

Vilka vi är förklaras bäst av vart vi är på väg.

Läs om våra milstolpar nedan eller följ vår videoserie Från noll till hundra som produceras i 10 400 avsnitt.

2120

Utvecklat branschen och bidragit till att placera många svenska företag på världskartan. Google och Facebook är kanske döda, men Republiken lever.

2075

Digital marknadsföring som vi känner den idag är ett minne blott. Tack vare Republikens avdelning för trendanalys fortsätter vi utveckla marknadsföringsbranschen.

2050

Att leva länge innebär att ta långsiktiga beslut. Vi köper en egen kontorsfastighet i Göteborg.

2025

Vi öppnar en digital marknadsföringsskola för företag. Den blir snabbt en av landets bästa.

2020

Republiken grundas med en vision om att leva i 100 år. Följ vår resa på YouTube.

Vi är Republiken

Arash Ohadi

Arash Ohadi

Den nyfikne republikanen. Älskar problemlösning, gärna inom områdena design och teknik. Allra helst optimerar och automatiserar han processer. Nyfikenheten driver honom till att ständigt lära sig mer inom nya områden. Bredden hjälper till att få unik spetskompetens. Ansvarig för de tekniska delarna på Republiken.

Arash har en civilingenjörsexamen från Chalmers inom Teknisk Design.

Aurora Borg

Den envisa republikanen. Ger sig inte förrän det sitter, och alla är nöjda. Med ett starkt intresse för form och design, och flera års erfarenhet från byrå, har hon som mål att hitta det lilla extra som lyfter företag och människor till nya nivåer.

Aurora har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap och visuell kommunikation från Linnéuniversitetet.

Cecilia Silverwood

Den inspirerande republikanen. Älskar att inspirera människor till att leva sitt bästa liv. Under de senaste åren har hon via sitt eget författar-community inspirerat tusentals människor till att ta tag i sina skrivdrömmar. Efter många år inom sälj och kundservice skolar hon nu om till marknadsförare där hon genom sina texter vill inspirera människor till att hitta rätt tjänster och produkter.

Cecilia har en examen från Medieinstitutet i Göteborg inom webbkommunikation.

Christoffer Angelin

Den uppmuntrande republikanen. Motiveras av utveckling och att lösa abstrakta problem. Han älskar att hitta nya, kreativa lösningar på alla typer av problem. Christoffer brinner även för att föra sin kunskap vidare och coacha andra mot utveckling. Han beskriver den bästa känslan som ”det man känner när man ser andra lyckas med saker de tidigare trott varit omöjliga”.

Med en lång erfarenhet av performance marketing har Christoffer varit med och drivit den digitala framgången för såväl lokala, som globala bolag.

Christoffer har studerat juridik vid Lunds Universitet samt innehar en examen i Industrial and Financial management från Handelshögskolan i Göteborg.

Colin Sweeney

Den Skotske republikanen. Gillar att konvertera design till kod och tycker om utmaningar. Han älskar att hitta nya tekniker och verktyg inom det digitala området och har flera års erfarenhet inom både webb- och reklambyråvärlden.

Colin har en yrkeshögskoleexamen inom webbutveckling från IT Högskolan i Göteborg.

Eric Jerlin

Den nördige republikanen. Vill lära sig så mycket som möjligt om allt möjligt. Drivs av utmaningar och anser att kommunikation alltid är till för att lösa problem. Började sin digitala resa som ansvarig för en av dåtidens största ungdomscommunities och har fortsatt jobba med digital kommunikation i olika former sedan dess. Han har erfarenhet från både kund- och byråsida. Analytiskt lagd och nyfiken.

Eric har en examen i marknadsföring från Handelshögskolan i Göteborg.

Evelina Thuresson

Evelina Thuresson

Den ärliga republikanen. Evelina drivs av utveckling och besitter erfarenhet från både startups och storbolag. Hon medverkar också som rådgivare i Connect Sverige Västs kompetenspanel för området digital marknadsföring.

Evelina har en examen som Digital Marknadsförare från Sälj- & Marknadshögskolan i Göteborg och en certifiering i Growth & Marketing Strategy på IHM Business School i Göteborg.

Hanna Kowalska Elleberg

Den dynamiska republikanen. Övertygad om att alla problem har en lösning bara man är beredd att tänka stort och nytt. Känner starkt för finslipad design och tighta texter. Har fått mycket kunskap med sig från sina byrå- och startupår, och inte minst från att driva eget. Lever efter mottot att man lever så länge man lär.

Hanna har en master i Interaktionsdesign från Chalmers tekniska högskola och har hunnit med 500+ högskolepoäng.

Jonatan Sundemo

Jonatan Sundemo

Den vise republikanen. Sedan barnsben ett brinnande intresse för affärer som började med pokémon-kort och hockeybilder. Med en naturvetenskaplig utbildning och siffror som grund så har det varit naturligt med ett fokus inom performance marketing. Han har hjälpt flera framgångsrika startups & tillväxtbolag med annonsering, digital affärsutveckling och strategi.

Jonatan har en examen i Kemi med Matematikinriktning från Göteborgs Universitet.

Olof Mattson

Olof Mattson

Den kreative republikanen. Lång erfarenhet som senior pr-konsult för miljardbolag inom bland annat retail och medtech. Tog steget mot digital marknadsföring och har därefter jobbat med att skapa tillväxt åt allt från industribolag till techbolag. Lever som han lär och har byggt en av Sveriges största YouTube-kanaler samt driver en av Sveriges största dryckesbloggar. Vass med pennan.

Olof har en examen i medie- och kommmunikationsvetenskap från Göteborgs Universitet och är även utbildad i management och innovationsvetenskap vid Leeds University.

Pontus Levén

Pontus Levén

Den stoiska republikanen. Ekonom med ett starkt intresse för att använda digital marknadsföring i syftet att hjälpa företag växa. Startade sitt första bolag vid 20 års ålder och har erfarenhet från att bygga framgångsrika digitala produkter och tjänster i tidigare rollen som marknadschef på digitalbyrå. Lever efter devisen att ”det fortfarande är tidigt” och tror att de stora möjligheterna på den digitala arenan ligger framför oss.

Pontus har en Master i Management av tillväxtbolag vid Handelshögskolan i Göteborg.

Ramtin Ohadi

Den mångsidige republikanen. Lever efter devisen att ”generalisten alltid segrar” och ser till att suga åt sig all kunskap för att få ett helhetsperspektiv. Utbildat på Medieinstitutet inom SEO, kommunikation och film samt drivit en design- och webbyrå i 6 år. Föredrar lika delar strategi och utförande.

Ramtin har en ekonomikandidat från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot varumärkesstrategi och marknadskommunikation.

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.