Digital stöttning till målstyrningsexperter med tillväxt i fokus

  • WordPress
  • Grafisk design
  • Strategi

Om projektet

The Information Company hjälper sina kunder med styrning för att få alla inom ett bolag att jobba mot en uppsatt riktning. På riktigt. Varje dag. I varje beslut. De fick inte den önskade effekten av sin dåvarande digitala plattform och vände sig till oss för hjälp med ny profil och webbplats.

David Holmgren, TIC

Republiken har varit grymma i att fånga vårt bolag och vilka vi är i en snygg design och hemsida. De är extremt engagerade, lyhörda och duktiga på att möta våra behov, samtidigt som de vågar ifrågasätta och utmana.

David Holmberg
Grundare & VD, TIC

Resultatet

Vi började med att hitta kärnan i The Information Company – vilka värderingar finns i bolaget, vad letar målgruppen efter och hur ser konkurrensen ut? Resultatet fick prägla den nya logotypen och profilen som vi designade.

Vi utvecklade sedan webbplatsen i WordPress i två språk. Ett stort fokus har legat på att lyfta fram människorna och deras kompetens i form av en kunskapsbank med kunskapsdrivna artiklar. Den metodiken har lett till ett stort ökat antal besökare organiskt via Google. Samtidigt får läsarna värdefulla tips och bygger i slutändan ett starkare band med varumärket .

Ny logotypdesign The Information Company

Ny logotypdesign The Information Company

Ny grafisk profil

Ny grafisk profil

Webbvy: Startsida

Webbvy: Startsida

Webbvy: Om TIC

Webbvy: Om TIC

Webbvy: Case

Webbvy: Case

Redo att växa?

Våra kunder får:

  • Ökad försäljning online
  • Nya sätt att sälja
  • Ökad varumärkeskännedom