Så hjälper vi Modigo bli pionjärer inom neuropsykiatrin

  • WordPress
  • Facebook Ads
  • Google Ads
  • SEO
  • Strategi

Om projektet

Modigo och systerföretaget ADHD Care är specialister inom neuropsykiatrisk utredning och behandling. Vi fick i uppdrag att jobba strategiskt med varumärket, bygga deras webbplatser och sköta deras digitala marknadsföring.

Mycket flexibla och lätta att arbeta med. Republiken har god kreativ höjd och kommer snabbt med konkreta förslag kring våra behov och önskemål. De är också mycket tillgängliga och eventuella problem får snabbt en lösning. Ett trevligt gäng att samarbeta med och inget har känts svårt eller krångligt. I vår verksamhet arbetar vi med människor som behöver vård, förståelse och ett gott och seriöst bemötande. Det har de tagit till sig och lagt mycket tid på att verkligen förstå vår verksamhet.

Cecilia Odelsparr
VD, Modigo Group

Resultatet

Stategisk plattform
Genom att sätta tydliga strategiska ramar för varumärket så förstår vi vad Modigo står för, vad vi ska säga och hur vi ska säga det. Den strategiska plattformen ger oss grunden för att utföra rätt saker med den långsiktiga visionen att göra Modigo till pionjärer inom neuropsykiatrin.

Design och webbutveckling
Webbplatserna modigo.se och adhdcare.se är byggda i WordPress och är integrerade med MyNewsDesk för nyhetsflöde, Svea för betalningar och deras patientportal för bokning av vårdtider.

Fokus har varit att inge en positiv och hoppfull känsla i all design till skillnad från branschens övriga aktörer som många gånger förmedlar det motsatta.

Innehållet är uppbyggt på Republikens specialbyggda blockfunktionalitet som ger Modigo och ADHD Care frihet att bygga sidor och innehåll helt oberoende av oss.

SEO & digital marknadsföring
Genom patientintervjuer, marknadsundersökningar och sökanalyser sätter vi en plan för sökmotoroptimeringen. Vi tar fram djupgående och utbildande artiklar som sprider kunskapen om ADHD och ökar förståelsen för diagnosen. Innehållet gynnar trafiken organiskt men används också framgångsrikt för annonsering på sociala medier för att driva trafik.