Ny webb för det internationella investmentbolaget JCE

  • WordPress

Om projektet

JCE har sedan 1971 skapat bolag inom pionjärbranscher och utvecklat dem till att bli marknadsledare. Med ägande i bland annat Semcon, Baltic och Consafe Logistics, jobbar de aktivt som investerare med att skapa de bästa förutsättningarna för hållbar tillväxt. JCE vände sig till oss för att bygga deras nya webbplats i WordPress.

Vi har en komplex verksamhet med bolag över hela världen i en rad olika industrier och segment. För oss var det oerhört viktigt att hitta en partner som kunde hjälpa oss sammanfatta vår verksamhet i enkla men tilltalande budskap och dessutom göra det på ett modernt och snyggt sätt. Vi är oerhört nöjda med slutresultatet och rekommenderar varmt Republiken.

Louice Rosdahl
Investment Director, JCE

Resultatet

Webbplats byggd i WordPress med layout baserad på ett egendesignat formsystem unikt för JCE. Den nya designen speglar bättre vilka JCE är och de investeringar som bolaget genomför.

Redo att växa?

Republiken passar dig som har ambitiösa tillväxtmål och vill bygga ett starkt och långsiktigt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att skapa utbildande och förtroendeingivande innehåll, och hjälper dig reda ut var, när och för vem ni ska synas.